Standard.al

Historia tragjike e modeles që u torturua nga i shoqi pervers për 9 muaj

0

8-32    3-71

Modelja Berenger Rose mendoi se gjeti dashurinë e jetës së saj kur njohur Shane Cuthbert.

Por romanca e tyre e vazhduar me në martesë përfundoi në një dramë për Rose.

I shoqi e torturoi për 9 muaj me radhë duke e rrahur në gjithë mënyrat e mundshme.

Madje ai regjistronte “seancat e rrahjes” dhe ia dërgonte shokëve të tij.

“Filloi e gjitha me një pëllëmbë në fytyrë. Më pas sa vinte e shtohej dhuna”, rrëfen Rose.

27-vjeçarja nga Sidnej, Australi, thotë se nuk e kishte imagjinuar kurrë se mund t’i ndodhte diçka e tillë.

Ajo kishte frikë ta denonconte pasi ai mund ta vriste.

9 muajt e torturës së saj ishin si burg.

Rose thotë se i shoqi edhe pse e rrihte nuk e linte të shkonte në spital.

Të gjithë historinë Rose e tregoi për një revistë ndërkohë që i shoqi u arrestua menjëherë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.