Standard.al

Shakira do të këndojë kolonën zanore në filmin e animuar “Zootopia”

0

Ashtu si jeta familjare por edhe karriera janë në vijë të drejtë për Shakirën. Ajo ka njoftuar për projektin final të radhës, e cila ka të bëjë me një film të animuar. Shakira ka publikuar kolonën zanore që ajo ka realizuar për filmin e ri të animuar, të produksionit Disney “Zootopia”. Kolona zanore mban titullin “Try Everything” dhe këngëtarja është zëri i njërës nga personazhet e filmit, që mban emrin Gazelle, e cila është gjithashtu një yll i muzikës pop.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.