Standard.al

“Big Brother” do rikthehet në vjeshtë?

0

Ndonëse ende nuk është e konfirmuar zyrtarisht, qarkullojnë zëra se në shtator mund të fillojë edicioni i radhës nga “Big Brother”. Në rrjetet sociale janë ngritur pikëpyetje nëse do të ketë këtë vit “Big Brother” apo jo. “Big Brother” do të rikthehet për publikun në sezonin e ri të vjeshtës 2016-2017. Organizatorët, për shkak të programacionit të ngjeshur, kanë vendosur ta shtyjnë këtë “reality show” për në muajin shtator. “Panorama” raporton se në këtë format do të ketë edhe ndryshime rrënjësore, duke u bazuar dhe në shikueshmërinë e këtyre viteve. Produksioni është në diskutime për të sjellë këtë herë një “reality show” me VIP-a, duke menduar të izolojnë në shtëpi personazhet më të pëlqyer të momentit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.