Standard.al

Foto që flet sa një mijë fjalë

0

31C99D1200000578-0-image-a-44_1456974405779 31C99D3000000578-0-image-a-46_1456974422086

Një foto mund të flasë sa një mijë fjalë, por kjo mama shpreson t’i dhurojë fëmijëve të saj një set të paçmuar fotografik.

Nicole Bennet ka përfshirë në fotografitë e lindjes dhe bashkëshortin e saj Deonta, i cili vdiq 2 muaj para datës së caktuar për të lindur foshnjën e saj që mban në bark.

Ishte ideja e Deonta për të bërë një set fotografik para 25 marsit,së bashku me djalin e tyre 4 vjeçar Landen.

Nicole shpreson që fotot t’i kujtojnë fëmijëve të saj njeriun e mrekullueshëm që ata humbën.

“Doja të bëja diçka të veçantë sepse ai ka qënë aty për djalin tim që në ditën e parë”- u shpreh mamaja nga Jackson Mississipi për ABC News.

Fotografitë janë realizuar nga Sidney Conley në fund të muajit shkurt.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.