Standard.al

Demi Lovato nderohet nga komuniteti LGBT, mbron publikisht gjyshin e saj homoseksual

0

Këngëtarja dhe aktorja Demi Lovato do të nderohet nga një nga grupet kryesore në SHBA aktiviste për të drejtat e homoseksualëve, për arsye se ka folur në emër të homoseksualëve, lezbikeve dhe personave transgjinorë në këngët e saj, videot muzikore dhe intervistat e dhëna në media.

Grupi GLAAD tha se Lovato, 23 vjeç, do të marrë çmimin Vanguard Aëard, që jepet për njerzit që promovojnë barazinë dhe pranimin e pjesëtarëve të komunitetit LGBT.”

Ish ylli i Disney Channel, përveç të tjerash, ka mbështetur publikisht gjyshin e saj homoseksual, i cili e bëri këtë fakt publik në vitin 1960.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.