Standard.al
Daily Archives

27 February, 2016

Jennifer Garner thyhen heshtjen

Jennifer Garner ka thyer heshtjen për divorcin e saj me Ben Affleck, dhe dadon për të cilën ish bashkëshorti i saj është akuzuar.…