Standard.al

Mike Mitchell artisti largpamës për portretet e tij

0

imazh1imazh2imazh3Fort i dashuri artist largpamës dhe pararojë (një mënyrë autentike për të thënë avant-garde), Mike Mitchell, është i njohur për portretet e tij, kryesisht personazhe filmash kult.

Më poshtë mund të shihni disa nga këto portrete.

Të gjitha punët e artistit nga Los Angeles, i gjeni këtu: http://sirmikeofmitchell.com

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.