Standard.al

Zaev: E konfirmuar, s’mund të ketë zgjedhje të drejta më 24 prill

0

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, ka kërkuar nga VMRO-DPMNE dhe BDI, si parti që më 29 janar sollën vendimin për shpërbërje të Kuvendit, të iniciojnë vendiminpër shfuqizimin e tij.

“Presim që partitë që sollënvendimin për vetëshpërbërje ëtKuvendit, tani të propozojnë iniciativë për shfuqizimin e atij vendimi”, u përgjigj Zaev, duke u përgjigjur pyetjes nëse do të jetë LSDM-ja partia do të dalë me një propozim të tillë.

Zaev tha se më 24 prill nuk mund dhe nuk do të ketë zgjedhje te drejta.

Ai tha se, nuk do të lejohen skenarë për mbrojtjen e kriminalitetit dhe korrupsionit. Maqedoninë askush s’mund ta mbajë peng. Zgjedhjet duhet të jenë pa votues fantom, në zgjedhje duhet të vendosin qytetarët e jo mafia

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.