Standard.al

Japoni/ Burri jeton brenda një avioni për më shumë se 15 vite, tani ka qëllime të tjera

0

avion2avion3avion 4Një burrë nga Oregon i SHBA i cili ka jetuar për 15 vite brenda një avioni Boeing 727 do të ndërtojë një shtëpi të dytë aeroplan në Japoni.

Avioni i ri që Bruce Campbell kërkon të ndërtojë në qytetin Miyazaki do jetë me pjesë të çmontuara të modelit 747 nga linjat ajërore United, British Airways dhe Delta.

Boeing në të cilin ai ka jetuar në Portland është konvertuar në një shtëpi të kompletuar me vend për të fjetur, kuzhinë,lavanteri dhe tualet që i ka kushtuar 220 mijë dollarë.

Bruce tha në një intervistë për San Antonio Express se liria në sediljet e rrëmujshme të pasagjerëve është një “emocioni i dukshëm” për të jetuar.

Campbell gjithashtu tha se detyra për të shpëtuar pjesët e përdorura të avionëve është pjesë e qëllimit të tij në jetë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.