Standard.al

UKT: Furnizim me ujë 24 orë

0

Furnizimi i qytetarëve me ujë 24 orë është synimi i Ujësjellës – Kanalizimeve të Tiranës. Realizimi i tij ka nisur përmes projekteve pilot dhe përfituesit e parë janë banorët në zonën e Kodrës së Priftit.

Cilësia e ujit që shkon në shtëpitë e konsumatorëve është një tjetër prioritet i Ujësjellësit të Tiranës.

“Të bisedojmë pastaj të veprojmë” është moto që do të ndjekë Ujësjellësi i Tiranës për të rritur performacën e tij.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.