Standard.al

Kastriot Islami: Ja borxhet e Ramës

0

Prof. Dr. Kastriot Islami: Borxhi i marrë nga Rama në vitet 2014-2015 ka shkuar vetëm në masën 35 përqind të tij për të shlyer detyrimet e trashëguara kurse 65 përqind e këtij borxhi nuk dihet për çfarë është përdorur… një vlerë që është rreth 733 milion euro ndërkohë që as pagat e as pensionet nuk janë rritur dhe asnjë investim nuk është bërë me dije nga qeveria?!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.