Standard.al

Përgjigja e zgjuar e Mark Zuckemberg ndaj borxhit të Kany West

0

Pas deklaratave  në Twitter të Kany West në të cilën i kërkonte ndihmë publike themeluesit të Facebook Mark Zuckemberg , në të cilën i kërkontë para, ka reaguar ish inxhinier i Facebook Steven Grimm. Me anë të një statusi në Facebooku ai i është përgjiur këngëtarit. “I dashur Kany West nëse ju do të kërkoni nga shefi i Facebook, miliarda dollarë atëherë nuk duhet ta bëni këtë në Twitter.” Midis mijëra personave që e pëlqyen statusin e ish – inxhinierit të Facebook ishte dhe vetë MarK Zuckemberg. Stausi i tij vjen pas deklaratave të Kany West i cili pasi kishte rrreth 53 milion dollarë borxh i kërkoi ndihmë financiare Zuckemberg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.