Standard.al

Papa në “ferrin” e të gjallëve

0

papa2_1455810461-4242932papa4_1455810469-7943798Papa Françesku viziton burgun famëkeq në qytetin meksikan, ku javën e kaluar u vranë 49 të burgosur.

Papa u ka thënë të burgosurve që të bëhen “profetë” dhe të përdorin përvojat e tyre për t’i ndihmuar vendit, të punojnë kundër dhunës.

Papa Françesku ka vizituar shpesh burgjet gjate udhëtimeve të tij jashtë vendit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.