Standard.al

Fotolajm/ Nevrikoset me policët, Shakohoxhës i kërkojnë pasaportë për të hyrë në Kosovë

0

Shakohoxha duke shkuar drejt Prishtinës, e ndalojnë policët dhe i kërkojnë pasaportë. Një gjest i tillë e ka mërzitur dhe irrituar jashtëmase Shakohoxhën.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.