Standard.al

Fotografi qëndron 117 orë në -50 gradë celcius për të kapur këto foto

0

ariu 2ariu 3Çdo vit, që nga mesi i shkurtit e deri në mes të marsit, një ngjarje e madhe ndodh në Parkun Kombëtar Wapusk në Kanada: arinjtë polar dalin nga shpellat me foshnjet e tyre 4 muajshe për herë të parë.Vitin e kaluar, Daisy Gilardini, një fotograf profesionit i kafshëve të egra, vendosi të shkonte të fotografonte hapat e parë të këlyshëve. Daisy shpenzoi 13 ditë në park dhe priti 117 orë përpara shpellës, ndërsa temperatura shënonte -50 gradë celcius.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.