Standard.al

Risia e rradhës nga Google, kamioni pa shofer

0

Pas “Google Car”, makinës inteligjente pa shofer, Google sjell një kamion, “Google truck”, që gjithashtu nuk do të ketë nevojë për një shoqfer për të lëvizur. Sipas portalit “Quartz”, gjigandi i Mountain View ka prezantuar një projekt, për një platformë të re për shpërndarjen e mallrave me automjete që nuk kanë nevojë për shofer dhe që janë mjete të mëdha. Ideja kryesore është ajo e një kamioni, në të cilin vendosen mallra të ndryshëm dhe u dorëzohen direkt klientëve, të cilët e “zhbllokojnë” më anë të një pin (kodi) ose me kartë krediti. Pas dorëzimit, kamioni vojn në destinacionin e radhës.truck

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.