Standard.al

Kundërpërgjigjet menjëherë Taylor, ja si do të hakmerret ndaj Kanye West

0

Taylor Swift është xhindosur me Kanye West dhe këngën e tij të re dedikuar asaj të titulluar “Famous”, megjithatë raportohet se këngëtarja ka dicka të re në mendje për t’iu kundërpërgjigjur luftës me luftë. Në tekstin e Kanye, fjalia që ka mbetur gjatë në mendjen e të gjithëve por më së shumti të Taylor ka qënë: “Unë e bërë të famshme atë të përdalë”. Kjo dhe shumë të tjera kanë motivuar këngëtaren që ta sqarojë njëherë e mirë këtë. “Pas turit të koncerteve Taylor kishte ndërmend të bënte një pushim të gjatë, të qëndronte pranë Calvin dhe të kujdesej për nënë Andrea e cila është me kancer, por gjithë këto plane janë fshirë automatikisht nga mendja teksa tani po ideon këngën dhe tekstin e goditur që do të publikojë kundër Kanye”, thotë një burim për Hollywood Life.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.