Standard.al

Kim bionde në eventin e Kanye

0

Pas suksesit që pati koncerti i fundit i Kanye West, kjo e radhës ishte e madhe. Së pari ishte e madhe sepse u bë në Madison Square Garden në New York dhe së dyti, sepse ai e lansoi aty albumin e tij të ri The Life Of Pablo.

Këtë vit për ta parë Kanyen tek performonte erdhën emra të mëdhenj të sportit, dhe sigurisht, s’do të mungonte familja e tij e famshme. Ata të gjithë erdhën të veshur në të bardha.

Kim kishte veshur një pallto të bardhë e flokët e saja ishin sërish të bardha, pasi që një eksperiment të tillë me dukjen e saj e kishte provuar edhe më herët

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.