Standard.al

Hapet për fansat shtëpia e Jimi Hendrix

0

 Apartamenti në Londër ku jetoi Jimi Hendrix, mbi 45 vite më parë është hapur për publikun. I restauruar ashtu si në kohën kur jetonte rock-stari, i cili e kishte dekoruar me idetë e tij gjithçka që nga perdet, tek jastëkët dhe ornamentet, apartamenti kishte një vlerë të veçantë, sepse sipas tij ishte “e vetmja shtëpi e vërtetë e tij”. Hendrix nisi të jetoi në këtë apartament në Korrik të vitit 1968, kur e dashura e tij Kathy Etchingham e gjeti për herë të parë në një lajmërim gazete.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.