Standard.al

Adele shfaqet në publik me partnerin

0

Kishte kaluar shumë kohë pa i parë bashkë, këngëtaren Adele dhe të dashurin e saj, Simon Konecki. Çifti ka bërë një dalje të rrallë së bashku në Malibu, ka kanë shkuar për të darkuar në një restorant sushi. Dyshes në këtë darkë jashtë i është bashkuar dhe këngëtari Robbie Williams dhe partnerja e tij. Adela dhe Simon kanë qenë të veshur sportiv, ndërsa i dashuri i këngëtares është forgrafuar duke ngarë vetë makinë e tyre, një fuoristadë të tipit Porche. Ndërsa Robbie Williams dhe e dashura e tij kanë udhëtuar si pasagjerë të një makinë luksoze Rolls-Royce.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.