Standard.al

Chantelle dhe dashuria për pijen kur rrëzohet

0

Ajo njihet tashmë për dëshirën e madhe që ka për jetën e natës në club-et e Newcastle, por Chantelle Connelly duket se ka festuar më shumë seç duhet, pasi iu ka dhuruar paparacëve një rrëzim spektakolar.
Duket se këpucët e saj dhe teprimi me alkoolin kanë bërë që modelja të pësojë një incident në rrugë.

Me një veshje tejet provokuese, Chantelle tregoi më shumë se duhet në rrëzimin spektakolar jashtë një lokali nate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.