Standard.al

10 të fshehtat e Hitlerit

0

Një ndër personat më të këqij që ka njohur historia është padyshim Adolf Hitler. Rreth sundimtarit gjerman ka shumë mistere dhe të pathëna, sidomos lidhur me vdekjen e tij.

Dihet që ai u vetëvra në bunker duke mos lejuar që të binte në dorën e armikut, por ka nga ata që thonë se nuk është e vërtetë sepse ai jetoi dhe për shumë vite më pas në arrati. Megjithatë ne po ju tregojmë 10 të fshehtat që ndoshta nuk i dini rreth Hitlerit:

 

  1. Hitleri ishte përdorues i rregullt i viagrës. Si duket i kushtonte rëndësi të madhe jetës seksuale.
  2. Nuk dinte t’i jepte makinës. Pavarësisht përpjekjeve për të mësuar ai nuk mundi të bëhej shofer.
  3. Dashuria e tij e parë ka qenë një vajzë hebre. Kur ishte 16 vjeç ai u dashurua me një vajzë çifute të quajtur Stefanie Isak. Ai ishte aq shumë i dashuruar sa ka tentuar të vrasë dhe veten për të.
  4. Ishte i pasionuar pas çokollatës. Hitleri i dashuronte aq shumë çokollatat saqë hante tej mase.
  5. Nuk ka pranuar kurrë të zhvishet para mjekut. Ai ishte aq i turpshëm saqë nuk zhvishej para mjekëve.
  6. Ishte vegjetarian. Pas vdekjes së mbesës së tij ai hoqi dorë nga mishi.
  7. Kishte vetëm një testikul. E humbi njërin pas pësimit të një dëmtimi në Luftën e Parë Botërore.
  8. Ka dyshime se ai ishte çifut.
  9. Hitleri nuk lindi në Gjermani, por në Austri.
  10. Fërshëllente gjatë gjithë kohës. Hitlerit i pëlqente jashtë mase të fërshëllente.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.