Standard.al
Daily Archives

11 February, 2016

Pitagora dhe magjia e numrave

Rreth viteve 600 para lindjes së Krishtit, në Greqinë Antike ka jetuar një njeri vërtet i jashtëzakonshëm i quajtur PITAGORA, i…

10 të fshehtat e Hitlerit

Një ndër personat më të këqij që ka njohur historia është padyshim Adolf Hitler. Rreth sundimtarit gjerman ka shumë mistere dhe të…