Kapshtica ndal punën sërish, kufizim prej 8 orësh

0

1455102652doganadoagandadProtesta e tejzgjatur e fermerëve grekë ka shkaktuar edhe këtë të mërkurë kufizim të orarit të punës së rregullt në doganën e Kapshticës.
Edhe sot policia njofton se dogana nuk do të funksionojë sërish që prej orës 11.30- 19.00 dhe njoftimi është bërë sërish vetëm pak kohë para kufizimit të orarit nga pala greke.

Loading...

Prej disa ditësh, qytetarët apo mallrat që udhëtojnë nga Kapshtica po vuajnë anomali në qarkullim për shkak të protestave të fermerëve grekë matanë kufirit.

Loading...

Lini nje pergjigje