Kryetarja e FRESSH i cudit të gjithë: Sot u zgjova te pallati i Sajmir Tahirit

0

https://www.youtube.com/watch?v=Tzuyy3mKYFc

bbbbKryetarja e FRESSH ka shokuar, Joleza koka i ka lënë të gjithë me gojë hapur.

Gjatë fjalimit të saj në një aktivitet në selinë e PS për të shpërndarë teserat për anëtarët e rinj Joleza ka bërë një lëmsh të vërtetë me deklaratat e saj. Aq sa ministry Tahiri i ka bërë me shenjë ministres së Inovacionit, Mirela Harito që ishte pranë tij, duke i thënë “Cfarë thotë kjo”? Kryetarja e FRESSH i ka surprizuar të gjithë.

“Edhe unë ndoshta do të kërkoj falje që jam akoma me veshjen e mbrëmshme, se kishim një festë në këtë lokalin që po përmendja, kishim dhe Blendi Klosin. Sot në mëngjes u zgjova në shtëpinë e një shoqes sime që është në një pallat me Sajmir Tahirin, dhe me Cfarë pashë rojet ishin akoma poshtë, kam dalë pak më herët. Dhe madje një ditë tek Teatri Kombëtar ktheva kokën dhe gjej Kryetarin e Bashkisë, Erjon Veliaj që ishte ngjitur me mua”.