Standard.al

Jolie me tre tatuazhe të reja, simbole të fesë budiste

joliejoliAjo e ka nisur koleksionin e tatuazheve në trup që në adoleshencë dhe pas fotove të fundit vihet re prania e 3 tatuazheve të tjerë në trupin e hollivudianen Angelina Jolie.

Fotot u shkrepën gjatë fundjavës teksa fituesja e cmimit Oscar u shfaq e veshur thjesht si gjithnjë me një fustan që i bënte edhe më të dukshme tatuazhet e reja.

Tre tatuazhet e reja të Angelina Jolie janë simbole të fesë budiste të cilat mendohet se mundësojnë mbrojtjen e një personi nga të këqijat.

 

Comments are closed.