Standard.al

Hillary Duff zyrtarisht single, ja si e ndanë pasurinë në gjykatë

hilary-duff-in-sexy-black-dress-front-pose-photoshootHillary Duf, që tani e tutje është zyrtarisht beqare. Javën e kaluar ajo e ka finalizuar procedurën e divorcit nga ish bashkëshorti i saj, lojtari profesionist i hokeit Mike Cmorie, raporton revista amerikane People, ku thotë se çifti do ta ndajë edhe pasurinë. Hillary do ta mbajë vilën e përbashkët në Beverly Hills, mirëpo do t’i duhet t’i paguajë ish bashkëshortit 2o milion dollarë për pjesën e tij në pronë. Duff dhe Comrie janë prindërit e një djaloshi 3 vjeçar të quajtur Luca, dhe kanë rënë dakord që të kenë kujdestari të përbashkët.

Comments are closed.