Standard.al
Daily Archives

26 January, 2016

Rita eksperimenton me ngjyrat

Rita vazhdon të shkëlqejë ditë pas dite me stilin dhe elegancën e saj. Teksa një ditë më parë të gjithë kthyen sytë tek veshja e…