Standard.al

Rovena Stefa: Këngët e vjedhura më bënë të pasur

rovena-stefa-2“Që në fillim e kam pranuar se ato këngë kanë qenë të kompozuara enkas për mua, sepse i kam porositur. Megjithatë janë këngë ballkanike dhe unë, me po ato këngë, kisha suksesin e dëshiruar.

Ishte një formulë e logjikshme që kam përdorur, duke marrë parasysh se koncertet ku mora pjesë rritën të ardhurat e mia financiare”.
Rovena Stefa: U pasurova me këngë të vjedhura

Asnjëherë nuk e ka mohuar se disa nga këngët e saj kanë qenë të vjedhura, por më e veçanta është se ato duket se kanë qenë një ogur i mirë për Rovena Stefën.

“Që në fillim e kam pranuar se ato këngë kanë qenë të kompozuara enkas për mua, sepse i kam porositur. Megjithatë janë këngë ballkanike dhe unë, me po ato këngë, kisha suksesin e dëshiruar. Ishte një formulë e logjikshme që kam përdorur, duke marrë parasysh se koncertet ku mora pjesë rritën të ardhurat e mia financiare”, pohon Rovena.

Comments are closed.