Standard.al

Alaskë/ Palin mbështet publikisht Trump

trumpSara Palin, ish – Guvernatorja e Alaskës dhe kandidatja republikane për Zv/Presidente në vitin 2008, i jep mbështetjen publike kandidatit kryesues të republikanëve për garën presidenciale, Donald Trump. Megjithëse është tërhequr nga politika dhe i është dedikuar medias, Palin mbetet një zë shumë i fortë konservator.

Comments are closed.