Standard.al

Fshihte paratë nga gruaja, qeni i bëri copë- copë

 

 

ffNjë burrë i pafat, është tmerruar kur i ka gjetur paratë e fshehura në dyshek, të grimcuara nga qeni i familjes. Ndërsa po flinte me gruan, në banesën e tyre në Livshun të Kinës, qeni është zgjuar dhe ka filluar të bredh nëpër banesë.   Me të gjetur paratë, qeni ngjyrë ari i ka nxjerrë nga dysheku dhe i ka shqyer me dhëmbë. Pasi e ka pyetur gruaja se ku i ka marrë qeni këto para, ai ka thënë se i fshihte nga ajo. Nuk dihet pse i ka fshehur ai 3,800 Youan, të cilat u copëtuan nga qeni.

 

Comments are closed.