Standard.al

Ju do mendoni se xhaja po bën seks te Parku i Liqenit në Tiranë (VIDEO)

0

Disa djem kalimtarë pranë kodrave të Liqenit Artificial në Tiranë, kanë mbetur të shtangur kur kanë parë një person në moshë i cili po kryente një ushtrim fizik në mënyrë mjaft të çuditshme.

Me gjithë respektin për zotërinë në fjalë dhe për angazhimin e tij për tu marrë me aktivitet fizik, pamje të tilla janë vërtetë të këndshme.

Zotëria ndoshta ka nevojë për një instruktor që ta mësojë dhe ta udhëzojë siç duhet në përdorimin e veglës. Kjo fare mirë mund të bëhej nga bashkia e cila mund të caktonte ndonjë instruktor për tu shërbyer të paktën personave në moshë.

Sidoqoftë kjo video është mjaft e shëndetshme për t’ju ngritur humorin. Ju ftojmë ta ndiqni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.