Standard.al

Shkodër/Arrestohet Genc Filipi , oficeri i policisë Gjyqësore

 

 

aaaaNjë oficer i policisë gyqësore është arrestuar në Shkodër. Ka qenë Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm (SHKB) që ka bërë arrestimin e Genc Filipit, me detyrë oficer i policisë gjyqësore në drejtorinë rajonale të policisë së Shkodrës.Në momentin e arrestimit oficeri Filipi ndodhej në shtëpinë e tij të pushimit në plazhin e Velipojës. SHKB ka bërë arrestimin e oficerit Filipi rreth orës 18:30 minuta. Aktualisht ndodhet në dhomat e paraburgimit të komisariatit të Shkodrës dhe në vijim pritet zbardhja e plotë e arsyeve të arrestimit.

Comments are closed.