Standard.al

Mark Frroku: . “Pasurinë time e kam bërë me djersë dhe me mund. I kam paguar shtetit 6 milionë dollarë taksa”

 

 

,Ish-deputeti Mark Frroku është pyetur nga gazetarët pas daljes së tij nga Gjykata e Lartë për hetimin pasuror që ka nisur Prokuroria. Frroku u përgjigj se pasurinë e ka fituar prej punës. “Pasurinë time e kam bërë me djersë dhe me mund. I kam paguar shtetit 6 milionë dollarë taksa”, tha Mark Frroku.

 

 

Vijon…

 

Comments are closed.