Standard.al
Daily Archives

21 December, 2015

Stresi provokon për "sherr"…

st Stresi vazhdon të provokojë edhe pse tashmë kanë kaluar javë që nga sherri mes këngëtareve Stine dhe Flori Mumajesi, për shkak…