Standard.al

Itali/ Shkatërruan një bandë hajdutësh, arrestohen 4 shqiptarë

 

 

iiPolicia italiane ka arrestuar 4 shqiptarë të cilët akuzohen për grabitje dhe dhunim banesash në Breshia.Katër shqiptarë Armando Driza, 21 vjeç, banues në Castelcovati, Naim Beshmeta, 35 vjeç banues në Urago, Roland Sina, 27  vjeç dhe Marigios Sina, 22 vjeç prej disa kohësh grabisnin banesat në qytete të ndryshme të italisë. Javën e ardhshme ata pritet të dalin para gjykatës, ku do të përgjigjen për akuzat e ngritura ndaj tyre.

Comments are closed.