Standard.al

Lind një fëmijë me hundën si pinok

12

 

 

Një foshnjë ka lindur me një problem të theksuar pasi i ngjason një pinoku në jetën reale.

Ollie Trezise ka lindur me probleme  pasi mishi rritet përmes hundës në të cilën ka një çarje të kafkës.

Foshnja 21-muajshme ka qenë e detyruar t’i nënshtrohet disa operacioneve të dhimbshme pasi hunda e madhe nuk e lejonte të merrte frymë lirisht.

Mishi i cili vazhdimisht rritet nuk e lejonte vogëlushen të marrë frymë, ndërsa nëna e saj Amy Poole ndihet fajtore për këtë lindje të cilën e cilëson si të dhimbshme.

Foshnja vazhdimisht ka bërë dhe do të bëjë operacione për të korrigjuar defektin.

 

Comments are closed.