Standard.al

Fotoja që po tërbon Sebinë dhe Greqinë

ku-jane-serbia-e-greqia

 

Pas hedhjes se shortit ne rrjetet sociale po qarkullon nje foto qe ka bere nje djale shqiptar qe tall dhe ben ironi me dy kundershtaret dhe armiqte  e Shqiperise, Serbine dhe Greqine.

Djali ka postuar nje foto nga shtepia tij duke qendruan ne ballkon dhe ka shpalosur nje banderole ku shkruhet ” France 2016, ëhere are Serbia and Grecee” “France 2016, ku eshte Serbia dhe Greqia”.

Ekipi kombetar i Serbise dhe Greqise nuk jane kualifikuar per ne europian gjate gjate eleminatoreve qe u zhvilluan.

 

Comments are closed.