Standard.al

Kallashi di të këndojë ?!

kallashi-1

Kënga e fundit ku paraqitet Kallashi ka filluar që ti frikësoi paksa konkurrentët e tjerë në estradë

Kallashi këndoi shumë mirë në këtë këngë që është bashkëpunim me Labinot Rexhën.

Madje për këtë ka pasur edhe shumë kritika pozitive nga ata që këndojnë muzikë.

“Ajo” është një këngë melankolike dhe i përshtatet shumë stilit të vallëtares, që ndoshta në të ardhmen do ta lërë vallëzimin për të kënduar.

S’paku në këngën e fundit ka arritur që të bind shumë njerëz që ajo di të këndojë dhe atë më mirë se disa këngëtare të estradës

 

Comments are closed.