Nishani viziton ish-burgun e Spaçit:” Eshtrat e heronjve që iu kundërvunë diktaturës së egër komuniste”

0

BURGU

Loading...

 

Presidenti i Republikës Bujar Nishani ka vizituar sot burgun e Spaçit, në 25 vjetorin e rrëzimit të diktaturës. Ai ka shprehur keqardhjen që “dhe 25 vjet pas rrëzimit të komunizmit, askush nuk ka kërkuar falje për krimet e kryera. Ndaj, duhet të vendoset drejtësi, të gjenden eshtrat e të zhdukurve, – ka thënë Presidenti, eshtrat e heronjve që iu kundërvunë diktaturës së egër komuniste.”

Po ashtu, Nishani ka dekoruar nga Spaçi, pas vdekjes, 6 ish-të dënuar politikë.

 

Loading...