Standard.al

10 ndryshimet mes të pasurve dhe të varfërve

vvv_5907

 

 

 • Më poshtë do të gjeni 10 ndryshimet mes njerëzve të pasur dhe të varfër:
 • Njerëzit e varfër janë skeptikë, të pasurit besues.
 • Të varfërit gjejnë fajin, të pasurit suksesin
 • Të varfërit supozojnë, të pasurit bëjnë pyetje
 • Njerëzit e varfër thonë “Ata”, të pasurit “ne”
 • Njerëzit e varfër gjejnë mënyrat e lira, të pasurit mënyrat më të mira
 • Të varfërit mendojnë që paraja është më e rëndësishme se koha, të pasurit mendojnë të kundërtën
 • Të varfërit konkurrojnë, të pasurit krijojnë
 • Të varfërit kritikojnë dhe ankohen, të pasurit shijojnë gjithcka përreth
 • Të varfërit marrin mendimet e amatorëve, të pasurit të ekspertëve
 • Të varfërit kanë sete televizorësh, të pasurit biblioteka të mëdha

 

Comments are closed.