Standard.al

Viber me një opsion të ri, dhe padyshim që do ju gëzojë

viberPër të gjithë përdoruesit e Viber tani vjen një lajm i mirë, ata mund ti fshijnë mesazhet e tyre edhe nëse marrësi nk e ka lexuar ende.

Nuk ka një kohë të përcaktuar për këtë, kështu do të keni mundësi nëse të fshini edhe një mesazh që e keni dërguar një javë më parë.

Kjo veçori është shumë e rëndësishme në rastet kur shpërndajmë gabimisht informacione personale nga telefoni.

Kështu, nëse i keni dërguar dikujt informacione mbi kartën tuaj të kreditit, për çdo qëllim të caktuar, ju mund të fshini në distancë mesazhin nga telefoni i marrësit.

 

Comments are closed.