LSI kundër buxhetit për pushtetin vendor

0

Meta te kryesia e LSI

Loading...

 

Lëvizja Socialiste për Integrim shprehet kundër buxhetit për pushtetin vendor. Kreu i grupit parlamentar të kësaj force, Petrit Vasili, deklaroi dje në Komisionin e Ligjeve se ky buxhet është pa vizion, i nxituar dhe i pakonsultuar. “Atrofizim i qarqeve dhe kemi një qëndrim të pakonsultuar. Të papranueshme improvizimet jokushtetuese ndaj qarqeve. Qëndrimi ndaj qarqeve është i nxituar dhe pa vizion. Duhet një qëndrim i pjekur dhe i konsultuar gjerësisht dhe vendimet e njëanshme prodhojnë vetëm pasoja negative”, – u shpreh ai.

Loading...