Standard.al

Kryeministri turk Ahmet Davutoglu e quan Rusinë “vend mik dhe fqinj”.

kt

Kryeministri islamo-konservator turk, Ahmet Davutoglu, ka deklaruar se vendi i tij nuk synon të rritë tensionet me Rusinë, “vend mik dhe fqinj”.

“Nuk e kemi ndërmend të vëmë në rrezik marrëdhëniet tona me Federatën e Rusisë”, deklaroi Davutoglu gjatë një fjalimi para deputetëve të formacionit të tij – Partisë së Drejtësisë dhe Zhvillimit (AKP) në Parlament.

Comments are closed.