Standard.al
Daily Archives

20 November, 2015

Kukulla bombë në Bagdad

ISIS kishte fshehur bomba  brenda kukullave  dhe  lodrave  që ishin dhurata për fëmijët e varfër. Ushtria irakiane i  zbuloi  …