Standard.al

FRANCË – Marine Le Pen: Ndërprerje të akomodimit të migrantëve

0

marie

 

Liderja e partisë së ekstremit të djathtë francez, Marine Le Pen, kërkoi sot ndërprerjen e menjëhershëm të akomodimit të migrantëve në Francë, pas sulmeve terroriste të Parisit, ku u regjistruan të paktën 132 të vdekur dhe 352 të plagosur. “Një prej agresorëve kishte mbërritur në Greqi më 3 tetor në mesin e kontigjentit të migrantëve”, tha partia e saj ”Fronti Kombëtar” (FN) në një deklaratë.Referuar hetuesve francezë, shenjat e gishtërinjve të njërit prej autorëve të sulmeve, pranë së cilit u gjet një pasaportë siriane, korrespondojnë me atë të një personi i cili kishte kaluar procedurën e kontrollit në Greqi muajin e kaluar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.