Standard.al

Këngëtarja Era Istrefi pritet të vij ndryshe

0

era istrefi

Edhe pse e re në moshë këngëtarja Era Istrefi me talentin e sajë  të veçanë po  hyn në tregun e muzikën shqiptare. Stilin e saj unik e ka nxjerrë në pah që në këngët e sajë të prezantuara tashme si “Mani për money”, A po don”, “E dehun” e deri tek suksese si “Njo si ty” dhe “Shumë pis”. Tashmë duket qartë se për Erën çdo gjë po shkon më së miri .Por pritshmërit në lidhje me dëshirën për muzikën e kanë shtyrë atë të sjellë diçka ndryshe nga materialet  që është prezantuar.Kjo duket qartë në projektin e fundit që ajo po përgatit në studiot muzikore, ku vetë artistja nga Kosova shprehet se, një “erë” e re po përgatitet të vijë në muzikë. E neve nuk na mbetet veçse të presim dhe ti urojmë suksese Erës…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.