Standard.al
Daily Archives

13 November, 2015

Miti i Syrit të Kaltër

Syri i Kaltër, i ndodhur poshtë Qafës së Muzinës në Delvinë, pa dyshim që është  vendi dhe  burimi karstik më i njohur dhe…

Rama – Meta si Bidai!

Nga Blendi Fevziu Për herë të parë për Bidai – n pyeta kur grafikët e matjes së audiencës pësuan një transformim befasues. Diku…