Standard.al
Daily Archives

21 September, 2015

E vërteta e Zonës 51!

Sigurisht, Zona 51 ka qenë vend testimi për mjete ajrore të çuditshme dhe të mrekullueshme. Avionët…

Fshati i zhdukur

Banorët e një fshati në Kanada u zhdukën një ditë shtatori të vitit 1931, për të mos u gjendur më kurrë. Askush…