Standard.al

Presidentja e Kosoves në SHBA , takon shefin e CIA

0

presidentja e kosoves

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga  ka vizituar Agjencisë Qendrore të Inteligjencës [CIA] në  Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ajo  është pritur në selinë e kësaj agjencie nga drejtori  zotëri John O. Brennan. Përmes një komunukate zyra për informim e zonjës Jahjaga, ka bërë të ditur se në takim është diskutuar : “për zhvillimet që kanë të bëjnë me sigurinë e shtetit kosovar por dhe cështjet dhe sigurin e rajonit. Për kontributin e Republikës së Kosovës në koalicionin global kundër terrorizmit  që muajt e fundit duket që ka marrë vrull dhe disa qytetarë kosovar janë të përfshirë në to rasti I atyre të lidhur me ISIS.Si dhe përkushtimin e institucioneve të vendit për të thelluar partneritetin me SHBA-të”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.